Callantsoog · Schagen · Strand · Natuur

Studios

Voor een fijne vakantie, kunt u prima terecht in één van onze Studios
Overzicht accommodaties

Studios

De studio’s zijn op de eerste verdieping. Ze zijn ingericht voor maximaal twee personen . Er staan twee hotelbedden voor een uitstekende nachtrust. En een zitje om comfortabel naar de televisie te kijken.

Studio 1

Studio 1Gelegen direct achter het centrum en toch maar 300 meter van het strand en de duinen. Kortom alles op loopafstand.

Bekijk ons aanbod
Studio 2

Studio 2Gelegen direct achter het centrum en toch maar 300 meter van het strand en de duinen. Kortom alles op loopafstand.

Bekijk ons aanbod

Ontdek wat onze gasten te zeggen hebben over hun verblijf in onze zomerhuisjes

Bij onze zomerhuisjes staat de tevredenheid van onze gasten hoog in het vaandel. Daarom hebben we enkele recensies van onze gasten verzameld, om u een idee te geven van hun ervaringen tijdens hun verblijf bij ons.

Lees meer

"We hebben een fantastisch verblijf gehad in Zomerhuis Het Zwaantje. De eigenaren waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het vakantiehuis was brandschoon en de locatie was perfect."

Martijn en Lisa

Zomerhuis Het Zwaantje

"Ons verblijf in Zomerhuis Het Zwaantje was absoluut geweldig. De gastheren waren zeer gastvrij en het vakantiehuis was onberispelijk schoon."

Tom en Emma

Zomerhuis Het Zwaantje

"We waren onder de indruk van de vriendelijke service die we ontvingen tijdens ons verblijf in Zomerhuis Het Zwaantje. Het vakantiehuis was kraakhelder en de parkeermogelijkheden waren uitstekend. Bovendien waren er genoeg winkels en restaurants in de buurt om van te genieten."

Thijs en Sophie

Zomerhuis Het Zwaantje